Nytænkning og innovation


Vi lever i en tid der er præget af kompleksitet og konstante forandringer. Den store udfordring er at kunne navigere i forhold til kendte og ukendte faktorer. 


Vi skal kunne præstere det ypperste på kort tid, vi skal finde balancen mellem arbejdsliv og privatliv og vi skal være med til at udvikle os selv og vores eventuelle arbejdsplads. 


Så ofte har vi brug for at være innovative og udvikle kreative kompetencer, at kunne skabe de optimale rammer for at kunne udvikle nye løsninger på kendte problemer samt kunne tage nye udfordringer op.


Gennem mit arbejde som kunstner ved jeg, hvordan kunsten kan bruges til at skabe et frirum for nytænkning.


Samtidig har kunsten en evne til at motivere og skabe oplevelser, som danner grundlag for de efterfølgende læreprocesser og skabelsen af optimale læringsrum.


Det specielle ved at arbejde med den kunstneriske proces frem for andre mere rationelle metoder er, at den berører os på et dybere følelsesmæssigt plan og kan motivere os og vores engament bliver derfor stærkere.


Kunsten har en vigtig funktion ved at kunne vende tingene på hovedet, så vi ser, hvad vi ikke før var i stand til at se og den sætter spørgsmålstegn ved det, vi tror vi ved.


Det teoretiske fundament findes bl.a. i flowteorien, som den verdenskendte psykolog, professor Mihaly Csikszentmihalyi er ophavsmand til. Han har inspireret millioner af mennesker verden over og er anerkendt som en af de vigtigste nulevende tænkere inden for kreativitet og innovation.


Du skal dog hverken at være kunstner eller føle dig specielt kreativ for at deltage i  workshops m.v..   


Min egen kunst se Galleri
Til forsiden